Rocsana Marcu, fără nicio rușine! Fanii au taxat-o imediat

Publicat: 29/10/2018 | 16:51

De când a fost dată afară de la TV, Rocsana Marcu s-a axat pe cariera muzicală și a lansat, împreună cu o altă domnișoară, o nouă piesă. În filmarea videoclipului, blonda apare îmbrăcată sumar, în ipostaze destul de provocatoare. După ce a împărtășit pe Internet câteva imagini, fanii au taxat-o imediat, spunându-i că i se văd părțile intime.

Ți se vede veverita/ Woow ce bine arati/ Asta da poziție/ Aoleuuuuu mamacita buonita linda tu esti viața mea”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la fotografie.

Se iubește cu Călin Hagima

Rocsana Marcu și Călin Hagima au ieșit, oficial, la o masă într-unul dintre cele mai cunoscute terase din Capitală. Relația lor a începul prin luna iunie a acestui an, timp în care cei doi au preferat să se ferească de ochii lumii.

Călin Hagima a iubit-o pe cealaltă Roxana, Nemeș, dar nu a fost să fie. Cei doi s-au despărțit, așa că omul de afaceri și-a căutat fericirea în altă parte… Nu departe, totuși… Rocsana Marcu i-a ieșit în cale și a abordat-o. A ieșit perfect. Din imaginile pe care le-a surprins CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, reiese că relația dintre cei doi este cât se poate de bună.

Călin și Rocsana au avut nevoie de doar câteva zile pentru a-și da seama că se potrivesc de minune. Dar au stat, ușor, ascunși o perioadă… Care s-a încheiat brusc, pentru că amândoi au hotărât să-și asume sentimentele. (Citește AICI mai multe detalii)