Roger Waters, un artist simplu! Vrea „o canapea comoda, pe care sa poti sta intins”!

Publicat: 27/08/2013 | 00:19
Roger Waters, un artist simplu! Vrea „o canapea comoda, pe care sa poti sta intins”!

Pe cat este de celebru, pe atat este de modest! Roger Waters este un artist complet, dar mai presus de toate un om simplu, obisnuit, cu foarte mult bun simt.

waters

Astfel, ca pentru sederea sa in Romania, acesta nu a avut niciun fel de pretentie exagerata vis a vis de cabina sa din backstage. Aceasta va fi una cat se poate de „cuminte”: aerisita, luminoasa, mobilata simplu cu doua fotolii si „o canapea comoda, pe care sa poti sta intins”.

roger

De altfel, pe langa camera artistului, in backstage vor mai fi alte 10 incaperi, printre care: doua garderobe, o camera pentru masaj, o cabina pentru membrii bandului, o cabina pentru backing vocals, o bucatarie si o sala de mese.

roger

Ultimul eveniment al sezonului organizat de Emagic si cel mai asteptat show al anului se apropie cu pasi repezi, miercuri, Piata Constitutiei din Bucuresti va fio gazda concertului Roger Waters – The Wall. Dupa show-ul pe care il va sustine la Budapesta, artistul va ajunge in premiera in tara noastra pregatit sa ofere publicului roman un spectacol care va ramane cu siguranta in istoria evenimentelor din Romania. (A.S.)(Sursa foto igoroamandreport.wordpress.com, rogerwaterstours.com )
 

Citește și...