Romanca arestata in India alaturi de sotul ei ramane in arest. Desi invartea milioane de euro, acum nu mai are bani de cautiune

Publicat: 05/03/2013 | 23:00

Anca Neacsu, romanca arestata anul trecut de Serviciile de Informatii Indiene alaturi de sotul ei, un controversat afacerist local, ramane in arest, si asta pentru ca barbatul nu ar putea plati cautiunea.

Milionarul Abhishek Verma a fost arestat de Biroul Central de Informatii impreuna cu sotia sa, romanca Anca Maria Neacsu, pentru ca ar fi primit o mita de 530.000 de dolari pentru a interveni pe langa membri ai guvernului indian pentru scoaterea unei companii de pe lista firmelor interzise in comertul cu aparatura militara.

Potrivit presei internationale, afaceristul indian, despre care s-a spus ca invartea milioane de euro, nu pare sa aiba suficienti bani ca sa plateasca cautiunea pentru el si sotia sa, astfel incat sa fie judecati in libertate.

Anca Neacsu si sotul ei au fost arestati anul trecut
Anca Neacsu si sotul ei au fost arestati anul trecut

Afaceristul pare sa fi fost parasit de toata lumea, si asta pentru ca ar fi uitat sa plateasca mai multe datorii pe care le avea la diferite persoane. Anca Neacsu si sotul ei au cerut instantei sa micsoreze suma pe care ar trebui sa o plateasca pentru a fi eliberati pe cautiune, urmand sa fie luata o decizie in acest sens.

Anca Neacsu a lucrat trei ani ca recepţionera, perioada in care l-a cunoscut pe Abhishek Verma. Omul de afaceri indian, cunoscut pentru petrecerile extravagante si pentru nenumaratele relatii cu fotomodele, a cucerit-o pe Neacsu, iar cei doi s-au casatorit. Anul trecut, ei au fost arestati, iar acuzatiile sunt dintre cele mai grave.
  Bogdan Galca

Citește și...