Româncă din Italia, moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. Câinele nu s-a mișcat zile întregi de lângă ea

Autor:
Publicat: 14/08/2020 | 13:46
Româncă din Italia, moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. Câinele nu s-a mișcat zile întregi de lângă ea

O româncă din Italia de numai 39 de ani a avut parte de o moarte îngrozitoare. Femeia și-a dat ultima suflare singură, iar câinele său nu s-a mișcat de lângă ea până la sosirea polițiștilor. 

O tânără româncă a avut parte de o moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. Aceasta a fost găsită fără suflare într-un apartament din Vicenza, o localitate aflată în nordul Italiei.

Cel care a dat alarma este fratele femeii

Alarmat de faptul că femeia nu mai răspunde de 2 zile la telefon, fratele acesteia a anunațt de urgență poliția. În momentul în care oamenii legii au reușit să pătrundă în apartamentul în care locuia tânăra româncă, au găsit-o pe aceasta fără suflare.

Șocant și emoționant, în același timp este faptul că patrupedul femeii nu s-a mișcat nicio secundă de lângă ea, acesta fiind găsit de oamenii legii lângă trupul neînsuflețit al femeii, ceea ce ne aduce aminte de moartea tragică a Cristinei Țopescu. 

Potrivit informațiilor oferite de presa italiană, românca de 39 de ani murise cel mai probabil în somn, cu 2 zile înainte de a fi găsită. Pe corpul ei nu au fost descoperite urme de violență.