România- Armenia, meci de totul sau nimic pentru tricolori!

Publicat: 01/09/2017 | 11:53

Rămaşi doar cu şanse teoretice de a mai ajunge la Mondialul de anul viitor din Rusia după parcursul dezastruos din preliminarii, tricolorii vor încerca astăzi să câştige pe Naţional Arena partida contra Armeniei.

Cu toate că în acest moment obiecitvul de a ajunge la Campionatul Mondial este unul irealizabil, selecţionerul  şi jucătorii se agaţă de ultimele speranţe şi spun că şase puncte câştigate în dubla pe care o vor susţine astăzi cu Armenia şi luni cu Muntenegru i-ar menţine matematic cu şanse la locul doi care asigură prezenţa la barajul pentru calificarea la Mondial. 

„Sunt două partide pe care trebuie să le câştigăm. Ne dorim foarte mult să terminăm campania cu victorii, cu un joc bun. La începutul campaniei nimeni nu-şi dorea să ajungă în situaţia asta, speram să fim pe primele două locuri. Nu am făcut o campanie foarte, nici bună nu putem să spunem că a fost, dar acum trebuie să ne gândim la meciurile care vor urma. Sperăm să reuşim un joc bun, să câştigăm. Cred că au jucători buni, nu pot spune punctele forte sau cele slabe. Cunoaştem punctele slabe, sperăm că vom face un meci bun pentru a obţine victoria. Cred că vor sta în jumătatea lor, vor crea densitate, vor juca pe contraatac”, a declarat Vlad Chiricheş la conferinţa de presă premergătoare confruntării.  

Este de aşteptat ca Daum să mizeze pe un sistem 1-4-2-3-1 şi să arunce din primul minut în teren formula Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, C. Ganea – Pintilii, N. Stanciu – Chipciu, Băluţă, Stancu – Fl. Andone.

Partida România- Armenia, va avea loc pe Naţional Arena de la ora 21:45 şi va fi transmis în direct de TVR.

„Tricolorii” sunt pe locul 4 în grupa E, cu şase puncte după şase meciuri, şi mai au doar şanse matematice de calificare la turneul final din Rusia.

 

Grupa E

ora 19:00  Kazakhstan- Muntenegru

ora 21:45 România- Armenia

ora 21:45 Danemarca- Polonia

 

Clasament Grupa E  

1 Polonia   6       5       1       0       15-7  16         

2  Muntenegru   6       3       1       2       14-7  10          

3 Danemarca     6       3       1       2       10-6  10          

4  România        6       1       3       2       7-7    6            

5  Armenia          6       2       0       4       7-14  6            

6  Kazakhstan    6       0       2       4       4-16  2

 

Autor: Cristi P.      

 

Citește și...