ROMÂNII AU TALENT 2018. Soții români care cântă la metroul din Paris au venit în emisiune! Gestul emoționant al Andrei

Publicat: 16/02/2018 | 21:07

Soții care au devenit virali cântând în metroul din Paris, Marius şi Georgiana, au venit la „Românii au talent”. Prestația lor i-a impresionat pe jurați, care le-au oferit fiecare câte un „DA” soților deveniți celebri pe internet.

„Soția mea nu a vrut să spună, dar visul ei a fost să apară în fața Andrei”, a mărturisit Marius. După ce au cântat în fața juriului, Andra a făcut un gest emoționant, strângând-o în brațe pe fana ei Georgiana.

„Sunteți un exemplu foarte bun”, le-a transmis Andra, felicitându-i pentru cum au cântat și pentru calificarea în faza următoare.

„Ce ați face cu 120.000 de euro?”, i-a întrebat Florin Călinescu, Georgiana răspunzând: „Ne-am lua o casă”. A fost momentul în care Florin Călinescu a remarcat: „Femeia vorbește”.

„Aici nu mai este vorba de internet, e vorba de un talent care iese din toți porii. De abia aștept să vă văd în faza următoare”, le-a transmis Andi Moisescu celor doi soți deveniți virali cu interpretările lor din metroul din Paris. Aceștia i-au mulțumit juratului pentru cuvintele frumoase.

Recomandarea CIAO.RO