Românii au talent: a leșinat în culise. E pentru prima dată când se întâmplă asta la PRO TV | VIDEO

Publicat: 11/05/2019 | 04:11

Show-ul ”Românii au talent” oferă și  momente fierbinți, pline de adrenalină, dar și momente emoționante. Concurenții încearcă să le demonstreze juraților că merită să treacă în etapa următoare, numai că emoțiile își spun, aproape de fiecare dată, cuvântul. Iar unii dintre concurenți pășesc… cu stângul.

Alexandru Costin a fost atât de emoționat de faptul că urma să intre pe scenă, încât a căzut în culise, înainte de a-și prezenta numărul. Totuși, a reușit să ridice sala în piciooare după ce a ajuns pe scenă.  Da, și-a propus să ajungă în etapa următoare și a fost foarte emoționat din această cauză, însă planurile sale nu s-au ”mulat” pe realitatea imediată. De emoții, a căzut în culise, chiar înainte de reprezentație.

Exersează foarte mult acasă, conform propriilor declarații, spunând că acesta este modul prin care reușește să își alunge emoțiile. Cu toate acestea, Andra i-a recomandat să nu renunțe și să ia lecții de la un profesor de muzică.

„Este foarte greu să ne simțim noi comod pentru că este foarte greu ce încerci”, a precizat Florin Călinescu după ce i-a urmărit numărul. Din păcate, Alexandru Costin a plecat acasă fără să primească voturi din partea juraților.

Citește și...