Romanii sunt cu siguranta inventivi. Uite cum au facut din niste Dacii vechi masini decapotabile

Publicat: 03/05/2013 | 00:09

Este un lucru stiut ca inventivitatea romanului nu are limite, lucru demonstrat si de imaginile prezentate de CANCAN.ro cu aceste Dacii vechi care au fost transformate in masini decapotabile, iar una dintre masini a fost botezata Elodia.

Dacia Elodia(foto: youtube.com)
Dacia Elodia(foto: youtube.com)

Dacia 1310 era o masina la mare cautare in urma cu multi ani, insa acum a cam disparut de pe sosele, urmare a faptului ca au aparut alte modele noi si mult mai performante.

foto(youtube)
foto(youtube)

Asa ca unii dintre cei care mai au in garaj asa ceva s-au gandit sa se joace un pic si sa-si “ciopatreasca” masinile. Sa le faca decapotabile. S-au pus pe treaba, au muncit ceva, iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor lor.

Dacia Elodia(foto: youtube.com)
Dacia Elodia(foto: youtube.com)

La final, mesterii au zis sa incerce Dacia decapotabila si sa se plimbe cu ea. Unii au ales soseaua, altii campul, insa fiecare si-a fortat masina la maxim, parca ar fi fost la un cocurs auto.

foto:youtube
foto:youtube

Unii dintre proprietarii masinilor transformate au facut adevarate cascadorii pe camp, si, spre supriza lor , masina a rezistat. Una dintre decapotabile a facut chiar si un “salt” pe un damb de pe camp, iar la aterizare nu a avut vreo problema.
Modificata de profesionisti

foto:youtube
foto:youtube

Pe langa pasionatii de masini care si-au modificat singuri batrana Dacie, meseriasii unui service auto din Bucuresti specializat in tuning auto au modificat un Logan si l-au transformat intr-o masina decapotabila. Au taiat acoperisul autoturismului, i-au lasat doar doua usi si i-au imbracat interiorul in piele alba.(B.G.)
 

Citește și...