Românul care a povestit tragedia din Italia rupe tăcerea: ”Am spus-o, va fi un accident în masă !”

Publicat: 14/08/2018 | 16:31

Ioan Burculeț este astrologul care a prevăzut mai multe tragedii, atentate sau accidente. Iar acum, clarvăzătorul a prevestit tragedia din apropierea orașului Genova! (Oferta speciala playstation)

Ioan Burculeţ a devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014 şi cutremurul devastator din Italia, din 30 octombrie 2016. De atunci însă, Ioan Burculeț a prevăzut extrem de multe tragedii, atentate sau accidente. Așa cum s-a întâmplat și cu tragedia din apropierea orașului Genova în care cel puțin 22 de persoane au decedat, iar alte câteva au fost rănite în urma prăbușirii unei secțiuni dintr-un pod din Italia. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI TERIFIANTE! UN POD RUTIER S-A PRĂBUȘIT DE LA O ÎNĂLŢIME DE 100 M, ÎN APROPIERE DE ORAŞUL GENOVA! CEL PUȚIN 22 DE PERSOANE AU MURIT)

Ioan Burculeț a fost invitat la sfârșitul lunii iulie într-o emisiune la un post TV din Neamț. Pe 31 iulie 2018, clarvăzătorul a prevestit tragedia care avea să se întâmple în Italia.

”Va fi un fenomen de accidentare în masă. De la 1 la 10, un procentaj pe scara 9, 7 vor fi niște evenimente în Italia care se vor întâmpla imediat în perioada următoare. Cu Italia… va fi o accidentare în masă. Din punct de vedere astrologic, imediat după data de 5,6 august. Poate fi o inundație, poate fi foc, poate fi un  atentat, poate fi un cutremur de suprafață mare, poate fi un accident feroviar, sunt mai multe implicații. Sau de ce nu, cu toată împărțirea asta teritorială care are loc la nivel de mapamond, cine știe… poate vor ieși și ei în stradă și… Se poate întâmpla orice. Până pe data de 7 septembrie durează pericolul. Mă refer la românii din Italia.”

22 de morți, 10 persoane dispărute și alte zeci rănite în Italia

O secțiune a podului Morandi, care trece pe deasupra unor centre comerciale, fabrici, locuințe, linia feroviară Genova-Milano și râul Polcevera, s-a prăbușit marți în jurul orei locale 11.30 (ora României, 12.30). Ministrul italian al Transporturilor, Danilo Toninelli, a declarat că pare să fie „o tragedie imensă”. Cel puțin 22 persoane au decedat, alte câteva au fost grav rănite, iar aproximativ zece sunt dispărute. Autoritățile italiene au avertizat că numărul victimelor ar putea crește pe măsură ce echipele de intervenție caută printre dărâmături. Printre victime se numără și un copil, potrivit unor surse din cadrul poliției.

Podul, parte a autostrăzii A10, are o înălțime de aproximativ 100 de metri, potrivit presei italiene, care relatează că mai multe vehicule ar fi afectate de incident. Podul care s-a prăbușit, cunoscut drept podul Morandi, a fost construit în anii 1960 și reabilitat în 2016. Matteo Salvini, ministrul italian de Interne, a declarat că autoritățile italiene lucrează pentru a salva vieți și a mulțumit pompierilor și persoanelor implicate în eforturile de salvare a victimelor prăbușirii podului din Genova.

Ioan Burculeț a prevestit și explozia de pe Manchester Arena

Explozia care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, provocând moartea a peste 20 de tineri şi rănirea altor aproximativ 60, a fost profeţită de astrologul Ioan Burculeţ. Clarvăzătorul i-a trimis unui parlamentar britanic un mesaj prin care l-a anunţat despre viziunile sale. (VEZI ȘI: A PREVĂZUT ATENTATUL, DAR NIMENI NU L-A LUAT ÎN SEAMĂ. INCREDIBIL! UN ROMÂN A ANUNŢAT ÎNCĂ DE ACUM O LUNĂ MĂCELUL DE LA MANCHESTER! CE I-A SCRIS UNUI PARLAMENTAR…)

El susţine că a prevăzut un nou atac pe podul Westminster după atentatul din 22 martie, în care au murit cinci oameni, printre care şi o româncă, ba chiar că a profeţit moartea româncei care fusese iniţial doar rănită. În plus, ar fi „văzut” şi un incendiu la spitalul oncologic din Manchester, iar, ceea ce este cel mai interesant, a „simţit” că în Manchester va avea loc un atac „peste câteva săptămâni”.

„Dar, de asemenea, am văzut incidentul cu focul de la Spitalul din Manchester (un incendiu de proporţii care a afectat, în 26 aprilie, un spital oncologic, provocând evacuarea de urgenţă a pacienţilor, n.r.) şi va mai fi, în câteva săptămâni, un atac, pe care îl simt şi îl văd în viziunile mele. Am văzut cupola, sticlă multă, explozie şi scări, multe scări.”, o parte din mesajul astrologului către parlamentarul britanic. (Promotiile zilei la monitoare)

 

 

 

Citește și...