Românul Robert Zicman, geniul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenți oameni din lume!

Publicat: 29/12/2018 | 11:57

La 2 ani știa tot alfabetul, la 5 ani citea singur cărți întregi despre știință, iar la 7 ani studiază materia de bacalaureat!  Robert Zicman are doar 7 ani, însă – țineți-vă bine! – inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Mama lui Robert a acordat un interviu pentru libertatea.ro, iar dezvăluirile făcute de ea sunt uimitoare. Și-a dat seama, la un moment dat, că Robert este un copil cu totul și cu totul special, mai ales că – atunci când avea doar 5 ani – acesta i-a spus că… nu mai poate merge la școală pentru că se plictisește.

”La 2 ani știa tot alfabetul și la 5 ani citea singur cărți întregi despre știință. (…) Când era mic, nu desena copii, case sau animale, ci făcea hărți cu drumuri care duceau de acasă la școală, la magazine sau în diferite locuri. La 5 ani, în clasa I, a început să plângă că nu vrea să mai meargă la școală pentru că se plictiseşte. La engleză, de exemplu, erau 15 niveluri de citire pe care trebuia să le atingă până la final de clasa a VI-a și el le atinsese în primele trei luni din clasa I. I-am povestit unei prietene din Anglia, care este profesoară, și ea ne-a spus că este posibil să fie „gifted” (înzestrat – n.r.). Am căutat pe internet și am găsit Mensa, cea mai mare organizație din lume care are ca membri primii 2% cei mai deștepți oameni de pe planetă”. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

 

Micul geniu Robert Zicman

Părinții lui Robert Zicman au hotârât să îl ducă la o testare

Cei care au efectuat testarea respectivă le-au spus părinților că Robert este exact ceea ce căutau, fiind încadrat în 1% cei mai inteligenți oameni din lume. Surpriza a fost uriașă. Viața familiei s-a schimbat de atunci, firește, iar mama sa spune că face tot posibilul pentru a ține pasul cu Robert. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”Eu am renunțat la serviciu și stau acasă cu el pentru a putea să-i asigur educația de care are nevoie. (…) Am făcut mai multe cursuri și am învățat cum se identifică acești copii, ce măsuri se iau pentru a li se atinge potențialul și mai ales cum să îl ajut să se dezvolte pe toate domeniile, ca un întreg, nu doar academic. (…) Am creat proiectul Gifted World Academy, care vrea atât să învețe părinții și profesorii cum să identifice acești copii, cât și să le identifice talentele și să-i ajute să devină performanți în acele domenii, dar mai ales cum să le crească IQ-ul încă de la naștere”.

Robert Zicman nu înțelege, încă, sclipirea sa de geniu

Robert este un copil absolut normal, doar că inteligența sa doboară toate barierele. Încă nu înțelege că este un geniu, dar – spune mama sa – ”înțelege că este diferit față de alți copii, pentru că vede că are activități și preferințe diferite. Lui îi place să vorbească despre astronomie, chimie, își pune întrebări științifice, înțelege că alți copii au alte preferințe și alte subiecte”. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește mai mult pe libertatea.ro

Citește și...