Romică Ţociu a răspuns sincer la întrebarea: ”Cum te taxează soţia pentru fiecare aventură extraconjugală?”

Publicat: 23/03/2017 | 00:27
Romică Ţociu a răspuns sincer la întrebarea: ”Cum te taxează soţia pentru fiecare aventură extraconjugală?”

Romică Ţociu a fost întrebat franc în faţă de colegul lui de scenă, Cornel Palade, despre modul în care este pedepsit de soţie atunci când este prins că calcă strâmb.

Romică Ţociu a participat la rubrica ”Taci şi înghite”, iar întrebarea primită de la colegul lui de scenă, Cornel Palade, i-a pus o întrebare directă. Palade l-a întrebat franc în faţă despre cum este pedepsit de soţie dacă-l prinde cu amante.

”Nu mă taxează”, a răspuns Romică Ţociu.

Romică Ţociu a povestit în cadrul aceleiaşi rubrici cum a fost prima lui experienţă amoroasă: ”Facusem pasiune pentru o fată cu doi ani mai mare ca mine. Aveam 16-17 ani. Acţiunea a început mai devreme. Mie îmi închiseseră părinţii hainele pentru că fugeam noaptea de acasă. Am ajuns la ea în pijama.  Am aşteptat să adoarmă ai mei. Am plecat în pijamale la trei blocuri. M-a aşteptat. Tatăl ei era medic şi avea şampanie, ciocolată, d-astea. Am luat-o cu şampanie… Şi atunci s-a consumat prima… până la 5 dimineaţa. La 5 dimineaţa, eram aşa încântat, fericit, îmi plăcuse. Era primăvară, până în Paşte. Pe tata l-a luat tusea seara, s-a dus la baie, s-a dus la bucătărie şi apoi a văzut uşa descuiată şi a încuiat-o. Când am venit la uşă, hoop! Nu-mi venea să cred. Vecinii începeau să plece la serviciu. Când ieşea câte unul, mă ascundeam la ghenă. Până la urmă, am bătut la uşă. Tata, care mă ştia dormind în pat, întreabă: ”Cine e?”. Când a deschis uşa şi m-a văzut în pijama, a strigat-o pe mama: ”Tanio, a venit motanul”. M-a bătut tata şi m-a tuns şi zero”.
 

Citește și...