Romii din Glod nu-l uita si nu-l iarta pe Sacha Baron Cohen! „Nu este rezonabil sa joace el rolul lui Freddie Mercury!”

Publicat: 14/01/2013 | 23:00
Romii din Glod nu-l uita si nu-l iarta pe Sacha Baron Cohen! „Nu este rezonabil sa joace el rolul lui Freddie Mercury!”

La auzul vestii ca Sacha Baron Cohen - cel care a venit cu filmul "Borat" in satul lor si i-a facut de rasul lumii -  va interpreta rolul lui Freddie Mercury, romii din Glod s-au suparat.

„Nu este rezonabil sa joace el acest rol!”, e de parere Nicolae Staicu, cel care s-a ocupat, acum patru ani, de „efectele” ramase dupa Borat. „Ne-a afectat imaginea atunci…A spus niste minciuni! Si ne-am luat avocati si ne-am dus la Londra la casa de productie sa depunem un dosar cu plangerile noastre”, a spus, pentru cancan.ro, Staicu. Desigur ca in dosar se pomenea ceva si despre niste daune morale. „Da…a fost un copil, un nepot care a zis de daune, Spiridon! El a zis sa punem acolo 30.000 de dolari”, explica Staicu, nevinovat. Timpul a trecut si s-a ales praful de demersul lor. „Nu mai avem nicio veste, niciun semn. Avocatii aia nu ne mai raspund la telefon. Era unul american, unul din Germania, noi ne luasem si transalatori…”, spune, necajit, reprezentantul romilor din satul dambovitean Glod, una din locatiile alese pentru pelicula „Borat”. Cat despre noul rol al lui Cohen, Staicu este de parere ca e o gafa a producatorilor care l-au inclus in distributie. „O sa le faca si lor ce ne-a facut noua!”, conchide el.

Viata lui Freddie va fi pe ecrane in 2014

 

Peter Morgan este scenaristul care va transpune pe ecrane viata lui Freddie Mercury, solistul trupei Queen. 

Solistul trupei Queen, Freddie Mercury, a murit in 1991
Solistul trupei Queen, Freddie Mercury, a murit in 1991

  Potrivit CinemaBlend, Morgan se va concentra mai mult pe cariera muzicală a lui Freddie şi mai puţin pe viaţa lui personală şi moartea din 1991. „Nu am vrut să scriu un film despre SIDA”, adaugă el, menţionând că i se pare mai interesantă evoluţia trupei şi frământările interne. Peter Morgan este unul dintre cei mai apreciati scenaristi, in portofoliul sau figurand scenarii nominalizate la Oscar (The Queen, Frost/Nixon) dar si The Last King of Scotland si The Other Boleyn Girl.

 

Gina Artenie

 

 

 

Citește și...