„Roș-albaștrii” deciși să salveze sezonul în Cupa României » Astăzi de la ora 20:00 pe „Național Arena” avem manșa retur a semifinalei FCSB – Dinamo!

Publicat: 08/07/2020 | 12:05
„Roș-albaștrii” deciși să salveze sezonul în Cupa României » Astăzi de la ora 20:00 pe „Național Arena” avem manșa retur a semifinalei FCSB – Dinamo!

Fără nicio șansă la campionat, „roș-albaștrii” pot salva sezonul în Cupa României, această întrecere devenind principalul obiectiv al elevilor lui Bogdan Argeș Vintilă, fiind totodată și drumul cel mai scurt spre Europa League.

„Câinii” vor veni  deciși pe „Național Arena” să lupte pentru onoare după ce au dezamăgit profund în turul „finalei din semifinale”, cedând la scor de neprezentare derby-ul cu marea rivală, scor 3-0, la capătul unui meci în care echipa lui Adrian Mihalcea a fost inexistentă.

În ceea ce priveşte confruntările directe, Dinamo nu a mai pierdut din 2017 o deplasare cu FCSB. „Câinii” au în palmares 13 Cupe ale României, la egalitate cu Rapid, şi cu zece mai puţine decât marea rivală. Ultima dată când cele două formaţii s-au întâlnit într-o semifinală de cupă a fost în 2016, an în care dinamoviştii au avut câştig de cauză, dar nu au reuşit să obţină trofeul pus în joc.

În altă ordine de idei, mâine de la ora 20:00 în „Copou” va avea loc manșa retur a celei de-a doua semifinale a Cupei României între Poli Iași și Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Așa cum v-am informat încă de ieri, finala acestei ediții a Cupei României va avea loc pe 22 iulie, ora de start a confruntării urmând a fi stabilită ulterior.

„Dorința de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF, motivându-se astfel decizia schimbării locului de disputare a finalei de la Craiova la Ploiești.