Roxana Dobre a rupt tăcerea după filmarea șocantă cu Florin Salam în metrou. “Nu este bolnav, era doar…”

Publicat: 12/06/2019 | 14:05

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România și de peste hotare. Nu de puține ori, cântărețul și-a pus sănătatea în pericol pentru a-i distra pe oamenii care îl iubesc. Nopțile nedormite și stresul și-au spus de multe ori cuvântul. În cursul zilei de marți, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezintat, în exclusivitate, imagini cu îndrăgitul interpret în metrou, după o noapte “nebună” alături de fanii săi.

Artistul era vizibil slăbit, iar imaginile au fost mai mult decât grăitoare în acest sens. “Părea că nu se simte bine!”, ne-a spus expeditorul imaginilor, care fost de față la călătoria lui Salam cu metroul (TOATĂ POVESTEA AICI).

Roxana Dobre, partenera de viață a lui Florin Salam, a făcut primele declarații, după apariția imaginilor manelistul. „Nu are răbdare sa mai aștepte sa vină mașina după el, la aeroport, ca să ajungă acasă. De fiecare data se grăbește sa ajungă la metrou ca să nu mai piardă timp în trafic. Așa că urcă în metrou și vine acasă. Nu înțeleg de ce e lumea atât de mirată și de îngrijorată că merge el cu metroul. Noi facem adeseori asta, dar de fiecare dată încercăm să fim cât mai discreți, nu simțim nevoia să ne expunem. Suntem oameni normali, facem lucruri normale”, a spus Roxana Dobre pentru WowBiz.

Florin se grăbea să ajungă acasă, la noi, la mine și la copiii noștri. Nu este bolnav, este sănătos, era doar obosit. Se mai întâmplă să fie și el obosit, mai ales când se întoarce din străinătate, atunci când cântă mult. Inițial chiar m-am speriat când am auzit de imaginile acelea, dar știu că este bine, mai ales că am vorbit despre asta cu el”, a mai spus Roxana Dobre.

Citește și...