Roxana și Andy de la Puterea dragostei, din nou împreună! Fanii sunt în delir

Autor: A.N.
Publicat: 11/09/2019 | 17:48

Roxana și Andy de la Puterea dragostei, din nou împreună! Fanii celor doi sunt în delir. 

Roxana Buzoiu și fostul ei iubit de la Puterea dragostei, Andy Adetu, au îngropat securea războiului. Cei doi au ajuns, din nou, împreună! Nu, însă, pentru a da o nouă șansă relațiie lor, ci pentru a promova un brand de haine. Roxana și Andy au filmat pe străzile din Capitală, iar ședința foto a fost pe placul fanilor. (CITEȘTE ȘI: ROXANA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ATAC DUR LA ADRESA BIANCĂI. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE CELE DOUĂ)

Roxana și Andy, împreună pentru un nou proiect

Roxana și Raju, cină în Centru Vechi

Roxana Buzoiu reușește să cucerească aproape orice bărbat își propune. Unii au apreciat felul ei direct de a spune lucrurilor pe nume, alții au susținut că este o persoană mult prea impulsivă care nu face altceva decât să-și urmărească interesele. (VEZI ȘI: BOMBĂ LA KANAL D! ROXANA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI VREA UN COPIL CU ALEX VELEA: “ANTONIA ESTE PREA..”)

Inclusiv după ce a fost eliminată din emisiune ea a fost foarte curtată de mulți băieți. Roxana a publicat recent o poză în care apare cu Raju, eliminat și el din competiție, în timp ce iau o cină romantică în Centrul Vechi, din București. Descrierea ei, la poză, lasă și mai mult loc de interpretare. ”Mă bucur că am cunoscut o persoană atât de caldă ca tine”.

Raju și Roxana

 

Citește și...