Roxana de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa Biancăi. Ce se întâmplă între cele două

Autor: Maria H.
Publicat: 27/08/2019 | 12:38

Câștigătoarea primului sezon „Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea în al doilea sezon. Relația dintre frumoasa brunetă și Livian a fost destul de comentată de concurenții care se află în casă, dar și de cei care au părăsit competiția. 

Una dintre persoanele care au avut ceva de spus, mai bine zis de transmis a fost nimeni alta decât Roxana, una dintre cele mai vocale concurente care au pășit în emisiune. Aceasta i-a dat câteva sfaturi lui Livian în ceea ce o privește pe fosta ei rivală.

„O cunosc foarte bine și văd că nu s-a schimbat deloc. Dincolo de fața de eternă victimă, ea ascunde adevăratele strategii. Este o fată extrem de deșteaptă și își calculează foarte bine pașii. Atunci când te aștepți mai puțin, își ascute gheruțele. Așa că, îmi permit să îi dau un sfat lui Livian. Ai grijă la jocurile ei, s-ar putea să cazi în capcană fără să îți dai seamă! Fii lucid și nu te lasă condus de iluzii, abia atunci vei trăi sentimente reale”, a spus Roxana într-un live exclusiv pe kfetele. ro

Livian, mesaj de iubire pentru Bianca

”Eu nu prea rostesc ”te iubesc” pentru că mi se pare că e un cuvânt mare, dar ce simt eu pentru Bianca… când sunt lângă ea, așa o stare îmi dă de-mi vine să o explic, iar singurele cuvinte care pot exprima starea aia, pe care le găsesc, sunt astea: ”te iubesc”. Știu că e foarte scurt timpul! Dar cred că am întâlnit-o într-o viață anterioară, cred că ne-am iubit și în alte vieți. Doar ea e în sufletul și în mintea mea, nici o altă femeie”, a spus Livian despre Bianca.

Citește și...