Roxana Vancea, primele declaraţii despre iubit! Cum arată partenerul fostei asistente TV: ”O să am copii frumoşi cu el!”

Publicat: 12/10/2017 | 13:41

Roxana Vancea iubeşte din nou şi nu se mai ascunde! Fosta asistentă TV a vorbit pentru prima dată despre bărbatul care i-a furat inima, însă a mărturisit că acesta nu este ”o prioritate” pentru ea.

Roxana Vancea e mai îndrăgostită ca niciodată şi a rupt tăcerea despre bărbatul care i-a furat inima. Fosta asistentă TV a spus că este fix bărbatul de care are ea nevoie, însă că acesta nu este o prioritate pentru ea.

”Cred că o să am copii frumoşi, dacă o să am cu el. Nu-mi doresc copii, nu încă. Lucrez foarte mult la abdomenul meu şi chiar îmi place cum arată. Nu aş strica abdomenul pentru un copil, niciodată. Nu e român, dar locuieşte aici. E exact ce mi trebuie mie. Daca cineva stă cu mine, se consumă. De aceea cred că ne potrivim. Ne vedem destul de rar, o dată la două luni, vorbim la telefon tot timpul. Vine de Crăciun în România. E din Germania. Nu mă văd mutându-ma în altă ţarp, pentru că îmi place aici. Poate el să se mute aici. Iubitul meu nu este o prioritate pentru mine şi nici eu pentru el. E un bărbat foarte frumos. Niciodată nu o să fie (n.r. inel pe deget)”, a spus Roxana Vancea.