Ruben Albes, încă un meci fără înfrângere la Hermannstadt: „Iubirea e secretul rezultatelor bune!”

Publicat: 30/08/2020 | 11:26
Ruben Albes, încă un meci fără înfrângere la Hermannstadt: „Iubirea e secretul rezultatelor bune!”

FC Hermannstadt a remizat cu Academica Clinceni, 2-2, în cea de a doua etapă a Ligii 1. Partida de la Sibiu  fost spectaculoasă, ilfovenii evitând înfrângerea la ultima fază a meciului.

Ruben Albes, anternorul formației sibiene, a declarat la finalul partidei că deși a pierdut două puncte echipa sa a făcut un meci bun și a ținut să-I felicite pe elevii săi pentru prestația avută.

„Am avut puţin timp pentru a cunoaşte campionatul, de a-mi cunoaşte jucătorii. Foarte puţin timp de a antrena, de a face echipa să joacă ceea ce îmi doresc. A trebuit să fac totul foarte rapid, cu foarte mult stres pentru a câştiga meciurile. Toţi oamenii gândesc anumite lucruri legate de fotbal şi trebuie să le respecţi părerile. Dar mi-ar plăcea să se aprecieze antrenorul, staff-ul, modul în care joacă echipa, felul cum se luptă, jocul de care se pot bucura fanii. Dacă ar fi să vorbim de un secret al rezultatelor bune de aici atunci acela ar fi iubirea. Cred că orice persoană care se simte iubită, se simte valorată, care se simte apreciată dă un randament mai bun”, a declarat Ruben Albes.

De la instalarea lui Ruben Albes pe banca lui FC Hermannstadt, formația sibiană a înregistrat cinci victorii, patru egaluri și două înfrângeri.

Program etapa a doua Liga 1 

Gaz Metan Mediaș – FC Argeș 2-0
UTA Arad – FC Voluntari 0-0
FC Hermannstadt – Academica Clinceni 2-2
CFR Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0
Duminică, 30 august
ora 15:30 FC Botoșani – Politehnica Iași
ora 18:00 Universitatea Craiova – Astra Giurgiu
ora 21:00 FCSB – Viitorul
Luni, 31 august
ora 21:00 Chindia Târgoviște – Dinamo București