Ruby, în pragul disperării din cauza greutății: ”O să mor… WTF?”

Publicat: 19/11/2019 | 13:57

Kilogramele suplimentare sunt o veșnică problemă pentru vedetele din showbiz, fiecare dorindu-și să apară cât mai bine în fața fanilor, iar orice kilogram extra devine un coșmar. Pe de altă parte, există și situații inverse, acelea în care lipsa kilogramelor poate duce la accente de ”disperare”, iar focoasa Ruby trece printr-o astfel de stare nedorită.

Ruby le-a transmis familor săi că există ”probleme”. Dar nu este vorba despre kilograme suplimentare, ci despre kilograme care… lipsesc. Ruby cântărește doar 45 de kilograme și a scris, într-un mesaj, că ”o să mor de schiloadă”.

„Prieteni, avem probleme. Problema mea se numește 45 de kilograme prieteni, o să mor de schiloadă, wtfff? Prea, prea mult. Mă duc să mănânc”, a scris Ruby pe pagina sa de Instagram.

Ruby: ”Problema mea se numește 45 de kilograme”

Ruby, implanturile mamare și problemele cu care s-a confruntat

La 30 de ani, Ruby a decis să își schimbe din nou implanturile mamare cu silicon, rememorând momentele dificile prin care a trecutatunci când și-a mărit prima dată bustul. Până acum nimeni nu a știut de problemele mari pe care le-a avut la scurt timp după ce “s-a tunat”, suferind mulți ani din cauza glumelor făcute pe seama sa. ÎÎn timpul emisiunii moderate de Mihai Morar, vedeta a dezvăluit greșeala majoră pe care a făcut-o atunci când și-a pus prima dată silicoane: nu a purtat bustiera, iar operația i s-a desfăcut.

“În liceu se întâmplă să mai dai de răutăţi… Copil fiind, eu am pus la suflet şi am zis să mai renunţ la o parte din suflet ca să fiu în ton cu restul. Am făcut o prostie atunci, dar şi după, când am hotărât să îmi pun implanturi. A fost prostie după prostie. (…). Nu am purtat bustiera nici jumătate de oră; a doua zi după operaţie, am susţinut un concert şi era frig”, a declarat Ruby în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Citește și...