Rudele fetei de 11 ani, dispărută în Dâmbovița: ”A fost răpită!”. Minora este căutată cu drone, elicopter, câini polițiști și 200 de polițiști

Autor:
Publicat: 21/09/2019 | 13:52

Se scurg clipe disperate în familia fetei din Dâmbovița care a dispărut ieri după-amiază. Rudele se gândesc la ce este mai rău și se tem să nu aibă și copila lor soarta fetelor din cazul Caracal. 

Mihaela Adriana a dispărut în drumul de la școală spre casă. A venit alături de colegi până într-un punct, iar din primele date, camerele de supraveghere din comună au surprins-o ultima dată la circa 200-300 de metri de casă.

Fata nu a mai ajuns insa si pare ca a intrat in pamant. Nimeni nu stie ce i s-ar fi putut intampla. Rudele spun ca este un copil cuminte, ca nu a facut probleme, nu era certata sau batuta si nu avea de ce sa plece de acasa.
Mama ei a dat alarma cand a vazut ca nu mai ajunge acasa.

Chiar acum fortele au fost mobilizate in cautarea ei. Vorbim despre 100 de politisti si jandarmi, peste 100 de voluntari, un caine de urma, doua drone si un elicopter care survoleaza comuna, trimise de la Bucuresti.