Rusia, Turcia, Serbia și Ungaria, formează o grupă tare în Liga Națiunilor!

Publicat: 03/09/2020 | 12:28
Rusia, Turcia, Serbia și Ungaria, formează o grupă tare în Liga Națiunilor!

Grupa 3 din Liga B a Ligii Națiunilor este una dintre cele mai tari ale competiției! Rusia, Turcia, Serbia și Ungaria se luptă pentru locul ce promovează în Liga A!


Biletul Zilei » Așa pariem pentru al treilea „verde” consecutiv al lunii!


În Grupa 3 (Liga B) au fost repartizate Rusia, Turcia, Serbia și Ungaria. În teorie, avem 3 mari favorite la primul loc, însă maghiarii pot furniza surprize importante în această competiție. Prima rundă vine la pachet cu duelurile Rusia – Serbia și Turcia – Ungaria, în această seară, de la ora 21:45.

Rusia și Serbia deschid balul cu un meci foarte echilibrat, în care gazdele au totuși prima șansă, partida fiind programată la Moscova. Din cele 4 meciuri directe anterioare, rușii au bifat două victorii și două remize. Dacă Rusia propune un lot de jucători foarte solid și compact, Serbia iese în evidență cu nume mari ale fotbalului mondial, ca Jovic, Matic, Mitrovic, Kolarov sau Milinkovic-Savic.

Echipe probabile:

Rusia: Guilherme; Fernandes, Semyonov, Dzhikiya, Petrov; Ozdoyev, Zobnin; Ionov, Miranchuk, Zhirkov; Dzyuba

Serbia: Rajkovic; Milenkovic, Ni.Maksimovic, S.Mitrovic, Kolarov; Radonjic, Ne.Maksimovic, Milinkovic-Savic, Ljacic; Jovic, Mitrovic

De la aceeași oră, Turcia înfruntă Ungaria la Sivas, sperând să continue evoluțiile pozitive cu Senol Gunes selectioner. Anterior,  turcii au pierdut o singură confruntare cu maghiarii, din cele 6. În 12 meciuri cu Gunes selectioner, Turcia nu a primit gol în 9 dintre ele, respectiv în 6 din ultimele 8 de pe teren propriu. De partea opusă, Ungaria propune același joc economicos, pus la punct de antrenorul Marco Rossi, însă pentru victorii externe, este nevoie de mai mult decât o defensivă bună.

Echipe probabile

Turcia: Gunok; Celik, Demiral, Soyuncu, Meras; Tekdemir, Yokuslu, Tufan; Under, Yilmaz, Calhanoglu

Ungaria: Gulacsi; Bese, Lang, Orban, Fiola; Patkai, A.Nagy; Simon, Szoboszlai, Sallai; Szalai

Program etapa 1 Grupa 3 Liga B (Cote 1, X, 2) 
Joi, 3 septembrie
ora 21:45 Rusia – Serbia: 2.25 3.25 3.50
ora 21:45 Turcia – Ungaria: 1.57 3.95 6.75