S-a aflat abia acum! De asta a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Publicat: 15/05/2019 | 08:29
S-a aflat abia acum! De asta a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Moartea lui Răzvan Ciobanu a declanșat multe ipoteze, însă ultima informație apărută, schimbă total cursul lucrurilor. Celebrul designer ar fi fost obligat să se ducă la mare. Tragedia s-a produs din cauza insistențelor unor prieteni.

Un prieten de-al designerului, care nu a vrut deocamdată să își dezvăluie identitatea a declanșat o bomba. Bărbatul susține că în duminica de Paște s-a întâlnit cu Răzvan care se pregătea să plece la munte, nu la mare.

„Răzvan mi-a zis: „M-au luat ăștia la mare. Nu am vrut să vin!” L-am văzut ultima oară în duminica de Paște, pe la 7 dimineața. Mi-a spus că urma să plece la munte cu niște prieteni. Când l-am văzut în Mamaia, m-am speriat, l-am întrebat ce-i cu el acolo. A zis că vrea să plece cât mai repede acasă.” a declarat bărbatul pentru Acces Direct.

Discuția nu a durat mai mult de 10 minute: „A vorbit cu prietena mea, tot aşa a salutat-o şi pe ea şi ea i-a spus acelaşi lucru ca şi mine: ,,Ce cauţi aici?” A rămas la fel de surprinsă ca şi mine. Noi, ştiind că el urma să plece la munte cu acei prieteni, nu ştim exact cu cine şi văzându-l la mare acolo, la diferenţă de 10-12 ore, am rămas surprinşi.” a mai spus bărbatul pentru Acces Direct.

Mai mult decât atât, prietenul lui Răzvan nu știe cum a ajuns acesta la mare.

„Noi l-am întrebat dacă vrea să meargă la mare că ulterior mai aveam un loc în maşină şi am spus dacă vrea să ne însoţească şi a spus că nu, nu merge la mare, pentru că nu-i place, chiar nu-i place acest festival şi că nu vede rostul de ce să meargă.”

Citește și...