S-a aflat cel mai mare secret al familiei Iorgulescu! Doar apropiații știau asta despre Mario, fiul președintelui LPF

Publicat: 20/09/2019 | 20:31

Până în urmă cu ceva timp, doar apropiații știau cel mai mare secret al familiei Iorgulescu! Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal mai are un copil despre existența căruia a aflat la cinci ani de la nașterea sa. Fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu este cu nouă ani mai mare decât el, iar mama acestuia este cunoscută în lumea showbizului din România.

Citește și: Mario Iorgulescu și-a revenit din comă. Ce le-a spus părinţilor despre accident

S-a aflat cel mai mare secret al familiei Iorgulescu

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, nu are un singur moștenitor! Iar acest mare secret al fostului fotbalist era, până de curând, știut doar de apropiați. Fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu se numește Alexandru Antonio și are 33 de ani, relatează prosport.ro. El s-a născut în urma poveştii de dragoste pe care șeful LPF a trăit-o alături de Aurora Afodorci, o fostă balerină de la Teatrul Tănase. Ea este stabilită de multă vreme în Italia.

Citește și: Noi detalii despre starea lui Mario Iorgulescu după ce a ieșit din comă, la aproape 2 săptămâni de la tragedia rutieră

Gino Iorgulescu și Alex, fratele lui vitreg, seamănă foarte bine

După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului cei doi frați vitregi seamănă foarte bine. Gino Iorgulescu și Aurora Afodorci au avut o relaţie în urmă cu mai bine de trei decenii. La un moment dat, ea a rămas însărcinată şi a plecat în Italia. Fosta balerină a decis să păstreze sarcina departe de urechile fostului iubit, iar în octombrie 1986  s-a născut copilul lor. Gino Iorgulescu a aflat de băiat după cinci ani şi a căutat-o pe fosta lui parteneră de viață.

“Oricum, eu nu îi spusesem lui Gino că l-am născut pe Alex şi am decis să-mi asum singură răspunderea. După cinci ani de la naşterea copilului meu, m-a descoperit el atunci când era în cantonament cu echipa la Telese Terme. Eu am avut demnitate şi cred că faptele arată caracterul fiecăruia”, a declara Aurora Afodorci în cadrul unui interviu oferit în 2010 pentru libertatea.ro.

În 1994, Aurora Afodorci şi Alexandru Antonio au venit în România şi au petrecut vara la vila din Snagov a lui Gino Iorgulescu. După efectuarea unui test de paternitate, Gino Iorgulescu şi mama primul lui moștenitor au hotărât să se căsătorească. După un timp, Aurora Afodorci s-a întors în Italia, iar în acea perioadă, șeful LPF a cunoscut-o pe Gabriela, femeia care i l-a dăruit pe Mario și alături de care trăiește în prezent.

Într-un interviu mai vechi, Aurora Afodorci a spus că îşi câştigă existenţa din comercializarea vinului de lux. Ea locuiește în Roma. “Fiul meu, Alex, a jucat fotbal când era mic, dar nu a devenit profesionist. Acum e student la Università di Roma, la ştiinţe economice (n.r.: a absolvit facultatea). Eu vreau să-mi deschid un studio de balet aici, în care o să iniţiez copiii”, a mai povestit fosta parteneră a lui Gino Iorgulescu în urmă cu ani buni.

Citește și...