S-a aflat identitatea bărbatului găsit mort într-o mașină abandonată din Bârlad

Publicat: 26/01/2020 | 12:27

O descoperire macabră a tulburat liniștea unei comunități din orașul Bârlad! Câțiva copii au găsit un bărbat mort într-o mașină abandonată. La scurt timp după ce prichindeii traumatizați au dat alarma, zona a fost împânzită de criminaliști. La câteva ore de la demararea anchetei, persoana decedată a fost identificată.

Un bărbat, găsit mort într-o mașină abandonată în Bârlad

UPDATE – Bărbatul care a murit în noaptea de 23/24 ianuarie într-o mașină abandonată în curtea unui bârlădean de pe strada Alexandru Beldiman, a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bârlădean de 68 de ani, om al străzii. Urmează ca după efectuarea necropsiei să se stabilească cauza decesului și cum a ajuns bârlădeanul de 68 de ani în mașina pe care proprietarul ei nu a mai folosit-o de câteva luni.

Știre inițială: Scenele înfiorătoare s-au petrecut pe strada Alexandru Beldiman, cartier Podeni din Bârlad. Câțiva copii care se jucau în apropiere de curtea unui bărbat au zărit în mașina abandonată de acolo un cadavru. Ei s-au speriat, au început să țipe și au alergat într-un suflet la proprietarul autoturismului. V.G. a fugit imediat spre mașina pe care nu a folosit-o de luni bune, iar când a ajuns la fața locului a suferit un șoc. Șoferului i s-a făcut rău când a văzut că pe bancheta din spate era un bărbat întins… zăcând fără viață.

Îngrozit, el a sunat imediat la 112, iar politiștii de la investigații criminale, dar și specialiștii (criminaliști) au sosit pentru recoltarea de probe. Persoana decedată avea haine murdare și, deocamdată, nu a putut fi identificată.

“În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, în care se fac cercetãri pentru identificarea cadavrului si stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs decesul. Cauza acestuia va fi stabilitã în urma necropsiei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Citește și...