S-a aflat motivul pentru care Emiliano Sala a murit. Cum a fost identificat corpul fostului fotbalist

Publicat: 11/02/2019 | 16:50

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

Emiliano Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Fotbalistul a murit la doar 28 de ani din cauza unor lovituri puternice la cap și la corp, în respectivul accident aviatic. La această concluzie a ajuns echipa medicală care a analizat corpul fostului sportiv, descoperit pe fundul oceanului. De precizat că David Ibbotson, pilotul, încă nu a fost găsit.

Conform Daily Mail, Emiliano Sala a fost identificat de către medicul legist cu ajutorul amprentelor după tragedie. Vestea vine la doar câteva ore după ce familia pilotului David Ibbotson, cel care este dispărut, presupus mort, în urma accidentului, a solicitat lansarea unei noi operațiuni de căutare.