S-a făcut expretiza! Ce au stabilit medicii în cazul femeii acuzate că și-a omorât cei trei copii

Publicat: 11/09/2019 | 15:48
S-a făcut expretiza! Ce au stabilit medicii în cazul femeii acuzate că și-a omorât cei trei copii

Femeia de 37 de ani, din Suceava, cercetată pentru că și-ar fi omorât trei copii, avea discernământ în momentul comiterii faptei, au anunțat reprezentații Spitalului Județean de Urgenţă Suceava în urma expertizei psihiatrice.

Femeia din localitatea Poiana Negrii, județul Suceava, cercetată după ce au apărut dovezi că și-ar fi omorât trei copii, era în deplinătatea facultăților mintale. „În urma expertizei psihiatrice a rezultat că femeia are discernământ”, a declarat Mircea Macovei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Dosarul este instrumentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Femeia de 37 de ani este acuzată de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băieţel, neasistată medical, bebeluş pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi. Fapta femeii a fost descoperită de poliţistul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul naşterii, a fost văzută fără burtă şi fără copil.

Ulterior, anchetatorii din Suceava, care au făcut săpături și au ridicat noi probe din curtea femeii, au descoperit resturile a încă doi bebeluși, care fuseseră îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018.

Citește și...