S-a folosit de România și a uitat » Martin Fraisl: „Am trăit un an în carantină!”

Autor: Cristian P
Publicat: 23/05/2020 | 11:35
S-a folosit de România și a uitat » Martin Fraisl: „Am trăit un an în carantină!”

Fostul goalkeeper al FC Botoșani, Martin Fraisl, transferat la SV Sandhausen, formație din eșalonul secund al Germaniei, din postura de jucător liber de contract, a declarat că a rămas marcat de experiența pe care a avut-o în Moldova și implicit în țara noastră.  

Portarul austriac a spus că a rămas dezamăgit de ce a găsit în România, o țară „incredibil de săracă”.

„În România am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel și jucăm fotbal. Orașul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conștient cât de bine o ducem noi în Austria și Germania. Am ajuns într-o țară incredibil de săraca, în care un profesor trăiește cu 250 de euro pe lună. Iar prețurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (n.r. – decât în Austria). Am întâlnit o mulțime de oameni nefericiți și iți dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem”, a declarat Martin Fraisl pentru publicația Laola1.

Cotat de site-ul de specialitate transsfermarkt.de, goalkeeperul austriac a evoluat în ediția 2018-2019 la FC Botoșani, timp în care a bifat 15 partide în tricoul moldovenilor de la care a plecat din postura de jucător liber de contract la Sandhausen.

 

 

 

 

Citește și...