S-a inspirat din filmele cu Vin Diesel, dar nu i-a ieșit! Ce a ascuns un român în remorca unui camion, fiind convins că îi va păcăli pe vameși

Publicat: 21/07/2020 | 14:42

Un român s-a inspirat din filmele cu Vin Diesel, dar nu i-a ieșit scenariul realizat în propria regie. Și asta pentru că vameșii care i-au controlat remorca tirului au fost extrem de vigilenți și au descoperit imediat neregula din acte.

Citește și: Vin Diesel, în stare de șoc! Ce s-a întâmplat cu dublura lui în timpul cascadoriei

Un român s-a inspirat din filmele cu Vin Diesel, însă planul său a eșuat

Șoferul român a încercat să aducă ilegal în țară un SUV Mercedes Benz ML280. El a fost prins ieri, puțin după ora 11:00, când s-a prezentat la punctul de frontieră Csanadpalota, una dintre ieșirile din Ungaria spre Româna. Potrivit informațiilor apărute pe site-ul Poliției Maghiare, bărbatul a ascuns bolidul în semiremorca acoperită cu prelată a tirului.

Nu rata: Un român a cumpărat 4 maşini folosite în filmul “Furios și Iute”. Ce a făcut cu ele

În momentul în care vameșii au  cerut verificarea încărcăturii și au descoperit sub prelată două autoturisme și alte mărfuri, aceștia au început alte verificări. Bolidul negru a fost introdus în baza de date și s-a dovedit că fusese furat din Belgia și era dat în urmărire pentru confiscare de autoritățile belgiene.

Află și: Cele mai bune mașini second hand de pe piață! Ce marcă trebuie să îți cumperi pentru a sta fără griji

SUV Mercedes Benz ML280 are o valoare de aproape 10.000 de euro și a fost confiscată de vameșii maghiari. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, individul a pus prima dată în remorcă bolidul negru.