S-a întâmplat inevitabilul! Soția lui Mihai Constantinescu a făcut anunțul decisiv

Publicat: 17/10/2019 | 14:54
S-a întâmplat inevitabilul! Soția lui Mihai Constantinescu a făcut anunțul decisiv

Atât prietenii lui Mihai Constantinescu, cât și toți cei care l-au ascultat de-a lungul timpului, consideră că se petrece o minune în viața acestuia. Iar cea care a oferit ultimele informații a fost chiar Simona, soția artistului. Internat de mai multe luni la Spitalul de Urgență din Capitală, îndrăgitul cântăreț dă semne că starea sa de sănătate se îmbunătățește. 

Este vorba despre o evoluție favorabilă a stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu, lentă – e drept – dar care nu poate fi pusă la îndoială. ”Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, a declafrat Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

Soția lui Mihai Contantinescu a făcut, totodată, și o dezvăluire cu adevărat îmbucurătoare: ”Nu vorbește, încă, dar sperăm că se va întâmpla asta cât de curând. Dar înțelege tot, reacționează la stimuli! Mă strânge de mână când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști”, a mai declarat Simona Secrier, soția lui Mihai Contantinescu, pentru wowbiz.ro.

Alte vești bune

Acum câteva zile au sosit și alte vești care au confirmat îmbunătățirea stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu.  Artistul este încă slăbit, dar evoluția este vizibilă. Surprinzător, artistul a putut să își miște mâinile și – se vorbește chiar despre o ”minune” – a reușit să bea apă singur, dintr-o cană.

De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital.

”Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform wowbiz.ro.