S-a întâmplat la miezul nopţii! Ce a făcut Oana în vila Mărioarei, la 5 săptămâni de la înmormântare

Publicat: 25/05/2015 | 00:40

In miez de noapte, Oana Zavoranu mers la casa mamei sale, Marioara Zavoranu. Ce a facut acolo este incredibil.

Oana Zavoranu si-a pierdut mama pe 17 aprilie anul acesta. Aceasta a murit la Spitalul Fundeni din Capitala, in urma unei lungi suferinte si fara sa mai apuce sa se impace cu fiica ei, cu care a avut numeroase scandaluri din cauza averii.

oana zavoranu

La cinci saptamani dupa ce a ingropat-o pe cea care i-a dat viata, Oana Zavoranu a facut vizite neaspteptate la vila acesteia din Afumati.

Joi si vineri noapte, Oana Zavoranu a mers cu un camion la resedinta mamei sale si s-a apucat sa care diverse lucruri de valoare din casa acesteia.

Joi si vineri, in miezul noptii, ea a venit cu doi apropiati, Cezar Marin si iubitul Alex la locuinta din Afumati a mamei sale, cu un camion. In masina care a fost parcata cu spatele ar fi incarcat plasme, frigidere si blanurile mamei ei, potrivit emisiunii Cancan.ro, de la Romania TV.

Ba mai mult decat atat, ca sa nu cumva sa piarda ceva din averea mamei sale, vedeta a adus cu ea si un detector de metale ca sa caute eventualele obiecte de valoare ascunse prin peretii casei.

Peretii au fost verificati cu detectorul de metale la sfatul vrajitoarei Bratara.

Oana Zavoranu nu i-a facut cele crestinesti mamei sale pentru 40 de zile de la moartea acesteia.

Gigicu i-a facut un miniparastas, cu o coliva acasa, de teama sa nu inceapa un scandal cu Oana daca ae fi venit la cimitir.

CITESTE SI:

Nu credeai sa auzi ASTA din gura Oanei Zavoranu! Ramai cu gura cascata cand o sa afli ce mesaj i-a transmis lui Pepe

Oana Zavoranu, ATAC FARA PRECEDENT la Carmen Harra: „Nu prevede un proces cu mine?”

(D.A.)