S-a intâmplat la nici trei săptămâni de la nuntă! Decizia radicală luată de Andreea Tonciu!

Publicat: 01/03/2016 | 18:21
S-a intâmplat la nici trei săptămâni de la nuntă! Decizia radicală luată de Andreea Tonciu!

Andreea Tonciu s-a măritat acum aproape o lună, mai are puţin şi naşte dar un incident i-a umbrit fericirea! Bruneta n-a ştiut în primă fază ce să facă, iar apoi a fost nevoită să ia o decizie..legală!

 

Andreea Tonciu este foarte fericită alaturi de soţul ei, Daniel, iar gândul că va fi mamă o încântă în fiecare minut. De aceea incearcă să spună tuturor cât de implinită se simte şi pentru asta, desigur, foloseşte reţeaua de socializare. Zilele trecute, vedeta s-a trezit însă cu contul blocat şi a crezut că a fost atacată de hackeri
„Sincer, nici eu nu ştiu de ce am rămas fără pagina de Facebook, m-am trezit ieri dimineaţă că am vrut să îmi postez o poză şi mi-a apărut „contul dumneavoastră a fost dezactivat”. Cred că din cauză că mi-am schimbat numele, am trimis o copie după buletin. Acum mă cheamă Niculescu Cătălina Andreea. Este o procedură foarte grea, eu nu mă pricep, mă ajută soţul. Eu m-am gândit că cineva vrea să îmi facă rău.” a declarat Andreea, într-o emisiune TV.

Andreea Tonciu a trecut printr-o întâmplare neplacută
Andreea Tonciu a trecut printr-o întâmplare neplacută

Vedeta a mai dezvaluit că sarcina a înaintat, astfel că acum oboseşte foarte repede şi va mai merge la o ecografie pentru a se asigura că totul este în regulă. Ea urmează să devină mămică la mijlocul lunii iunie.

(G.N.)

Citește și...