S-a întâmplat minunea! Mihai Constantinescu s-a făcut bine, după 90 de zile de comă

Publicat: 10/08/2019 | 11:59
S-a întâmplat minunea! Mihai Constantinescu s-a făcut bine, după 90 de zile de comă

Mihai Constanținescu se află de trei luni în comă, după ce a suferit un stop cardiac, urmat, din păcate, de alte două. Dar acum starea de sănătate a artistului care se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca pare a se îmbunătăți.

Vestea a dat-o chiar un medic, Monica Pop. Ea se află printre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu și care îi sunt alături artistului. ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit.. Real progres! Nu am cuvinte! Doamne ajută!”, a spus Monica Pop.

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12”

Surse apropiate familiei au relatat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, o discuție care s-ar fi purtat pe holurile spitalului, după ce Simona Secrier a ieșit din rezerva soțului ei. Se pare că Mihai Constantinescu a putut fi văzut de către un alt pacient, care a venit la spital pentru un simplu consult. Acesta ar fi avut o scurtă conversație cu Simona Secrier, cu care s-a întâlnit întâmplător pe hol și pe care a încurajat-o. Bărbatul i-a spus acesteia că i-a auzit pe medici vorbind despre starea de sănătate a artistului și se pare că aceasta s-ar îmbunătăți. Simona ar fi confirmat spusele bărbatului și i-ar fi mulțumit totodată pentru cuvintele frumoase.

Și prietenii sunt alături de celebrul artist. ”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.

Citește și...