S-a repetat tragedia pilotului Adrian Iovan! Ce faimos jurnalist roman a cazut cu avionul, vineri, in Oceanul Atlantic

Publicat: 11/02/2014 | 10:08
S-a repetat tragedia pilotului Adrian Iovan! Ce faimos jurnalist roman a cazut cu avionul, vineri, in Oceanul Atlantic

La o luna de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni, un episod asemanator a avut loc in acest weekend, in Statele Unite. Din nefericire, la bordul avionului - care s-a prabusit in Oceanul Atlantic - se afla un faimos jurnalist roman.

Este vorba despre Andrei Postelnicu – cetatean englez, dar originar din Campulung Moldovenesc. Potrivit autoritatilor americane, compatriotul nostru pilota un avion care a disparut in Martin County vineri.

Andrei Postelnicu are 37 de ani si este unul dintre cei mai de succes jurnalisti romani
Andrei Postelnicu are 37 de ani si este unul dintre cei mai de succes jurnalisti romani

Postelnicu isi petrecea vacanta la Vero Beach. El decolase de acolo cu destinatia Marathon la mansa unui avion Piper PA-28 si trebuia sa se intoarca vineri seara. Jurnalistul nu s-a mai intors insa si autoritatile au declansat cautarea lui.
______

CITITI SI:

“Fantoma” de la Aviatie bantuie ancheta accidentului din Apuseni! Numele cel mai greu care le-a scapat procurorilor printre degete

Sufletul lui Adrian Iovan a ramas in casa de la Otopeni! Declaratia terifianta facuta de pilot, cu putin inainte sa moara!
______

Potrivit wpbf.com, cautarea a fost incheiata duminica noaptea, insa se incearca in continuare localizarea epavei in ocean prin scanare sonica. Autoritatile au gasit un rucsac si o gheata apartinandu-i lui Postelnicu, aduse de valuri pe o plaja.

Cine a Andrei Postelnicu

Potrivit Monitorului de Campulung, jurnalistul de 37 de ani a obtinut licenta de pilot in 2010, in Franta, cu instructori specializati inclusiv in zboruri nocturne. Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti contemporani, specializat in economie. El a scris pentru publicatii importante. A lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007. A fost editorialist la Evenimentul Zilei si la Capital, corespondent in SUA pentru Realitatea TV si consultant al politicianului Mircea Geoana.

J.D
 

Citește și...