S-a sinucis din dragoste! O tanara de 22 de ani a fost gasita atarnand de o sfoara la parterul unui bloc

Publicat: 13/01/2014 | 13:34
S-a sinucis din dragoste! O tanara de 22 de ani a fost gasita atarnand de o sfoara la parterul unui bloc

O tanara care suferea din dragoste a ales sa-si puna capat zilelelor dupa ce iubitul ei a amenintat-o ca o va parasi. Mama fetei a spus ca nu este pentru prima data cand ameninta ca va face acest lucru.

Tânăra care s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie nu împlinise încă 22 de ani şi era o cunoscută dansatoare de striptease la Clubul Selena din Suceava.

Florentina Diana Oprişan a fost căsătorită acum aproximativ doi ani cu un bărbat care a murit din cauza cancerului şi şi-a pus capăt zilelor după ce luni de zile care s-a certat cu iubitul său, care vroia să o părăsească.

Inainte de a recurge la necugetatul gest, Florentina posta pe Facebook mesaje prin care isi exprima suferinta.

Florentina Oprisan

„Unde să mai caut fericirea şi calea de bine, unde şi ce ar trebui să fac ca să fim din nou împreună aşa cum ne dorim… pe cine trebuie să înfruntăm şi să facem să înţeleagă că dragostea noastră încă există şi asta e tot ce ne leagă… de ce lumea este atât de perversă şi rea”, este unul din mesajele postate de fată.

„Cea mai oribilă zi din viaţa mea… am pierdut ce aveam mai scump şi mai drag pe pământul ăsta…. am pierdut tot ce iubeam mai mult”, este un al mesaj postat în septembrie 2013.

“Toţi sunteţi la fel, nici unul din voi bărbaţii nu sunteţi diferiţi… la toţi vă place viaţa bună, distracţia şi să faceţi femeile să vă iubească şi să vă respecte dar imediat după să le faceţi să sufere….. de ce???… foarte puţini ştiu să respecte şi să iubească o femeie cu adevărat… dar ăia sunt unul la o mie şi pe cale de dispariţie”, scria tanara pe reteaua de socilizare.

„Gata cu relaţiile, nu mai vreau pe nimeni în viaţa mea… când eşti bun eşti prea prost… mai bine singură decât cu cineva… nu se merită… bărbaţii sunt exact ca fierul de călcat, te aburesc până te ard….”, spunea fata acum câteva luni.

Mama tinerei  s-a aratat socata de gestul fiicei sale, insa era la curent cu ce se intampla in viata ei.

Mama femeii spanzurate

“De ieri (n.r. – de vineri) a vrut să se omoare, i-a zis surorii mai mici. Avea un prieten, locuia cu el, după câte am înţeles s-au certat, voiau să se despartă şi de asta s-a sinucis. De multe ori a vrut să se omoare, nu e prima dată” –  a declarat femeia pentru Monitorul de Suceava.

L.C

Citește și...