S-a sinucis Dragoș Bîrligea! Polițiștii l-au găsit în cadă, cu venele tăiate

Publicat: 24/05/2019 | 20:59
S-a sinucis Dragoș Bîrligea! Polițiștii l-au găsit în cadă, cu venele tăiate

Bărbatul este nimeni altul decât șoferul care în urmă cu aproximativ un an a încercat să-și omoare soția, provocând intenționat un accident pe un bulevard mare din Capitală. Polițiștii au găsit atunci droguri în mașina celor doi. 

Potrivit unor surse CANCAN.RO, Dragoș Bărligea s-ar fi sinucis astăzi. El a fost găsit cu venele tăiate, în cadă.

La începutul lunii februarie, în 2018, Dragoş Bîrligea s-a urcat drogat la volan şi şi-a amenințat soţia că o va omorî. Acesta a intrat cu maşina în mai multe autoturisme parcate la un semafor, în centrul Capitalei, după ce, anterior, lovise un autobuz al RATB.

El a stat în arest preventiv o perioadă, iar după ce s-a întors acasă se pare că lucrurile în viața lui nu au mai decurs normal. Asta chiar dacă soția lui și-a retras cererea de divorț.

Făcea bani din videochat

Dragoș Bîrligea provinea din Câmpina, stabilindu-se în București în urmă cu câțiva ani. Aici a cunoscut-o pe soția lui, Giorgiana, iar cei doi au început în scurt timp o relație. Bărbatul era descris de foștii săi vecini din Câmpina drept o persoană liniștită, la locul ei.

Cât a stat în oraș nu a făcut niciun fel de probleme, spun aceștia. Relația dintre el și soția lui începuse să scârțâie în ultimul timp. Asta povestesc apropiații celor doi.  Cei doi au pornit, în urmă cu aproximativ doi ani, o afacere în industria videochatului, care le-ar fi asigurat o situație materială destul de bună. De altfel, Dragoș provine dintr-o familie cu situație financiară bună.

Citește și...