S-a spus că s-au certat, iar acum Monica Gabor a rupt tăcerea. Ce a spus despre sora ei, Ramona

Publicat: 16/01/2019 | 17:53
S-a spus că s-au certat, iar acum Monica Gabor a rupt tăcerea. Ce a spus despre sora ei, Ramona

S-a vorbit și se vorbește foarte mult despre relația pe care Monica Gabor o are cu sora ei, Ramona. Fanii Monicăi sunt atenți la fiecare mesaj pe care surorile îl trimit, cu atât mai mult cu cât au existat zvonuri conform cărora cele două s-ar fi certat de mai multe ori, relația fiind una tensionată.

Acum, Monica Gabor a rupt tăcerea, iar adevărul a ieșit – precum untdelemnul – la lumină. Ramona Gabor și-a aniversat ziua de naștere, iar mesajul Monicăi Gabor  a fost unul elocvent. Surorile se iubesc la fel de mult ca înainte, iar Monica Gabor transmite public că surorile ”sunt mai valoroase decât aurul!”

„La mulţi ani surorii mele! Surorile sunt speciale, de la cele mai mici, la cele mai mari. Dumnezeu mi-a dat câte una din fiecare. Credeţi-mă, sunt mai valoroase decât aurul! Dragă Ramona, mereu îmi amintesc de tine cu darg, de toată dragostea şi bunătatea ta faţă de mine. Amintirile pe care mi le-ai oferit nu se vor risipi niciodată din sufletul meu. Te iubesc, draga mea surioară mică!”, este urarea pe care Monica Gabor i-a făcut-o Ramonei Gabor, prin intermediul Instagram. 

Monica Gabor și sora ei, Ramona Gabor
Citește și...