S-a stins din viață la numai 20 de ani. Familia se află în stare de șoc

Publicat: 08/03/2019 | 16:20

S-a stins din viață la numai 20 de ani, iar familia se află în stare de șoc după ce medicii au fost neputincioși în fața morții. Câștigase două titluri de miss și avea toată viața înainte. Numai că destinul a fost curmat, brusc, chiar în timpul vacanței.

Lotte van der Zee, un model olandez de top, a murit la doar 20 de ani, în timp ce se afla în vacanță. În ziua tragediei, tânăra se afla la schi, în Alpii Austrieci, acolo unde intenționa să își sărbătorească ziua de naștere, pe 21 februarie. Cu o zi înainte – pe 20 februarie – ea a suferit un infarct. Din nefericire, vârsta de 20 de ani a găsit-o pe un pat de spital din Munchen. Lotte van der Zee a intrat în comă profundă. Miercuri, reprezentanții spitalului au anunțat decesul lui Lotte van der Zee, în urma unor complicații.

Fata a câștigat, în septembrie 2017, titlul de Miss Adolescență Olanda și câteva luni mai târziu a pus mâna și pe titlul Miss Univers Adolescență. Conform informațiilor publicate de dailymail.co.uk, părinții au povestit unui ziar local modul în care fata lor ieșise împreună cu prietenii cu o noapte înainte și se întorsese acasă ”veselă și fără să se plângă de dureri”. 

Citește și...