S-au despărțit, dar… Liviu Vârciu și Anda Călin se mai întâlnesc!

Publicat: 12/07/2018 | 16:36

Liviu Vârciu și Anda Călin se despărțeau, în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar tot showbiz-ul era în stare de șoc! Totuși, cei doi s-ar putea împăca! Dovadă stau întâlnirile dintre cei doi, după scandal.

Liviu Vârciu și Anda Călin nu și-au spus chiar Adio! Asta pentru că, de când s-au despărțit, cei doi își mai au întâlniri. Ultima chiar de curând, cele două vedete fiind surprinse împreună, conform Spynews.

Mesajul lui Liviu Vârciu, după despărțire

La nicio lună de la botezul fetiței lor, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit. De altfel, Liviu a postat un mesaj, imediat după despărțire.

 “Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate.

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca.

Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna . Va pup si va iubesc!”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram.

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță, pe micuța Anastasia, iar artistul a spus că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație omenească și firească.

Își cresc împreună fetița

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, dar au hotărât să-și crească împreună fetița. Artistul nu-și dorește ca Anastasia să crească în altă casă așa cum s-a întâmplat cu fiica lui cea mare.

Liviu Vârciu a făcut lucruri de care nu se credea capabil. A ajuns să schimbe scutece, să-i facă băiță micuței sale și, de cele mai multe ori, el era cel care-i alina colicile. Doar că, drumurile sale și ale Andei Călin s-au despărțit. Cei doi au ales să se separe și au discutat serios pe tema creșterii copilului, mai ales că artistul nu vrea să piardă momente importante din viața Anastasiei, așa cum s-a întâmplat cu fiica sa mai mare, Carmina, pe care o are dintr-o altă relație.

Citește și...