S-a transformat într-o domnișoară super sexy! Cum arată Cleopatra Stratan în noul videoclip

Publicat: 12/06/2018 | 19:06

Fiica lui Pavel Stratan nu mai este fetița aia mică ce trăgea după ea un geamantan și-l striga pe Ghiță. Cleopatra este o domnișoară în toată firea, iar în noul ei videoclip a vrut să sublinieze asta. 

Melodia ”Ghiță” a dus-o pe Cleopatra Stratan (15 ani) direct în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând nu mai puțin de șase premii.

Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru  cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert “live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un “hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

Anii au trecut, iar muzica a rămas în prim plan pentru fata cântărețului Pavel Stratan. Acum a scos un nou videoclip în care toată lumea poate observa cât de mult a crescut, dar mai ales ce domnișoară cochetă s-a făcut.

Citește și...