Să vezi și să nu crezi! Așa arată două surori gemene: ”Când ne-a văzut, mama a rămas fără cuvinte”

Autor: A.N.
Publicat: 29/01/2020 | 20:39
Să vezi și să nu crezi! Așa arată două surori gemene: ”Când ne-a văzut, mama a rămas fără cuvinte”

Să vezi și să nu crezi! Când oamenii le văd pe stradă se gândesc că sunt prietene nicidecum… surori! Mai ales gemene. Lucy și Maria au șocat o lume întreagă.

În 1997, într-un orășel din Marea Britanie, o femeie avea să devină mamă pentru prima oară. Știa că vor fi gemene, dar în momentul în care medicii i le-au pus pe fetițe la piept, femeia a rămas șocată. Lucy avea pielea albă, moștenită de la tatăl ei, iar Maria era mulatră cu origini jamaicane, copia fidelă a mămicii sale.

Lucy și Maria, o naștere la un milion

”Nu avea de unde să știe că suntem atât de diferite. Când ne-a văzut, a rămas fără cuvinte. Nimeni nu crede că suntem gemene, fiindcă eu sunt albă și Maria este neagră. Nici măcar atunci când ne îmbrăcăm la fel nu arătăm ca două surori, cu atât mai puțin gemene”, a mărturisit Lucy.

Personalitățile fetelor sunt aproape le fel de diferite precum aspectul lor. Lucy este mai timidă, introvertită în timp ce Maria este mult mai deschisă. Cele două au ales să studieze și domenii diferite. Lucy a studiat arta și designul la Universitatea Gloucester, iar Maria a studiat dreptul și psihologia la Universitatea Cheltenham. Cele două însă se înțeleg foarte bine, se sprijină și se iubesc necondiționat.

”Am fost în aceeași clasă în școala primară, însă nimeni nu a întâmpinat probleme în a ne deosebi. Cei mai mulți gemeni seamănă între ei, dar eu și Maria arătăm total diferit. Nici măcar nu ai spune că avem aceiași părinți”, a mai spus Lucy.

Citește și...