„Sageata” lui Dorin Cocos a plecat de acasa! Si-a urcat bagajele in masina si…

Publicat: 28/07/2015 | 21:08
„Sageata” lui Dorin Cocos a plecat de acasa! Si-a urcat bagajele in masina si…

Gheorghe Stelian, omul de incredere al lui Dorin Cocos, a plecat in vacanta! "Sageata" fostului sot al Elenei Udrea a ales o destinatie de pe litoralul romanesc, exact asa cum a facut si colegul sau de dosar, Claudiu Florica!

„Stelu”, asa cum este cunoscut in oras Gheorghe Stelian, a fost filmat de CANCAN.ro in toiul pregatirilor. Asa cum se poate vedea in imagini, „Stelu” are serios de furca cu niste geamantane, pe care le urca in portbagajul SUV-ului sau de lux.

stelu

Mai apoi, partenera sa de vacanta, care a asistat la toata operatiunea si l-a ajutat cu indicatii despre pozitionarea bagajelor, a urcat pe scaunul din dreapta. In scurt timp, se aflau deja pe autostrada, catre destinatia insorita!

stelu

Numele afaceristului a fost des vehiculat in anturajul fostilor soti Udrea-Cocos. Mai mult, intr-o interventie televizata, premierul Victor Ponta a dezvaluit despre „Stelu” faptul ca ar fi primit de la stat (mai exact de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor), suma de 150.000.000 de euro pentru terenuri din judetul Ilfov. Despagubirea s-a facut insa in conditii dubioase, pentru ca „Stelu” a prezentat acte false!

Gheorghe Florica a discutat business in club

CANCAN.ro a prezentat marti imagini in exclusivitate cu un alt personaj-cheie din „Afacerea Microsoft”, si anume Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu Romania. El este tocmai persoana care l-a denuntat pe Dorin Cocos in acest dosar.

Claudiu Florica s-a distrat intr-un club de pe litoral
Claudiu Florica s-a distrat intr-un club de pe litoral

Florica s-a distrat de minune la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un club de pe litoral. El era atat de prins de discutia cu mai multi prieteni aflati la aceeasi masa in club, incat nu s-a ridicat de pe scaun, nu a dansat, nu s-a uitat la tinerele sexy care se aflau in club, ci si-a vazut linistit de treaba. Florica a fost tot timpul deosebit de relaxat, iar cine nu il stia nici n-ar fi banuit ca are griji mari pe cap, respectiv un megadosar de coruptie!

(M.N.)