Săgeţi lansate de la Cluj spre FCSB: „Sunt frustraţi că au făcut investiţii mai mari şi nu ţin pasul!”

Publicat: 13/10/2017 | 09:40

Războiul de la distanţă dintre CFR Cluj, liderul Ligii I şi FCSB, formaţie clasată pe locul secund, la patru lungimi în spatele ardelenilor continuă. Înainte de startul returului acestei ediţii de campionat, Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj a ţinut să lanseze câteva săgeţi înspre echipa patronată de Gigi Becali ai căror oficiali în frunte cu finanţatorul echipei au lansat în tur acuze grave spre ardeleni insinuând că aceştia au ajuns pe primul loc datorită arbitrilor. 

Iuliu Mureşan a spus că în ciuda faptului că a făcut investiţii mai mare decât CFR-ul, cei de la FCSB nu reuşesc să ţină pasul cu formaţia pregătită de Dan Petrescu, motiv pentru care sunt frustraţi.

„Echipe care nu reuşesc să ţină pasul cu noi şi au rămas în urmă, deşi au făcut investiţii mai mari decât noi, au o frustrare pe care eu o înţeleg. E exclus, să vorbesc prostii cu arbitrajele. Nu am făcut niciodată aşa ceva. Tot ce îmi doresc în acest retur este să mai facem patru puncte în plus, să terminăm la 8 puncte în faţa lor înaintea play-off-ului. Asta îmi doresc”, a declarat Iuliu Mureşan.

În prima etapă a returului, FCSB va juca în deplasare pe terenul celor de la FC Voluntari, partida fiind programată astăzi de la ora 20:45 în timp ce ardelenii vor primi în Gruia duminică vizita revelaţiei Ligii I, FC Botoşani într-un meci care se va disputa tot de la ora 20:45.

CFR Cluj a terminat turul de campionat cu 32 de puncte în timp ce FCSB se află pe locul 2 cu 28 de puncte.

Autor: Cristi P.

 

Recomandarea CIAO.RO