Săndoi cere prudență după victoria din turul barajului: „Nu vom face greșeala să credem că suntem calificați!”

Publicat: 10/08/2020 | 18:06
Săndoi cere prudență după victoria din turul barajului: „Nu vom face greșeala să credem că suntem calificați!”

Emil Săndoi, antrenorul principal al formației Chindia Târgoviște, le-a cerut elevilor săi să rămână cu picioarele pe pământ după victoria cu 2-0 din prima manță a barajului pentru menținerea/promovarea în prima ligă a țării cu CS Mioveni.

„Am spus și înainte de această partidă că sunt patru reprize pe care trebuie să le disputăm. Nu vom face greșeala să credem că suntem calificați, nu! Sau câștigători ai acestui baraj. Și noi am avut ceva probleme pentru această partidă, pentru că toate meciurile pe care le-am jucat în ultimele etape din acest sezon de primă ligă, le-am jucat cu cuțitul la os. E adevărat, am și reușit să câștigăm acasă două partide, am pierdut la Iași. Am sperat până în ultimul moment, după meciul cu Voluntari câștigat cu 2-0, că celelalte meciuri se vor încheia așa cum ne convine și că în funcție de cum se preconiza că se va stabili clasamentul va fi un rezultat care să ne fie favorabil. Din punctul acesta de vedere, chiar și în acest meci a fost mult mai greu pentru noi. Din punctul acesta de vedere suntem puțin dezavantajați, dar vreau să îi felicit pe jucători pentru acest meci, pentru faptul că au înțeles că trebuie să fie mereu concentrați 90 de minute. Sunt convins că vor înțelege că și ultimele 90 de minute trebuie să fie la fel de concentrați. Per total, nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar cred că este o victorie meritată, dacă ne gândim la ocaziile pe care le-am avut. Dar e și un rezultat care poate să păstreze suspansul”, a declarat Emil Săndoi.

Tehnicianul târgoviștenilor a ținut să laude gruparea pregătită de Claudiu Niculescu pentru  fotbalul etalat.

„Până în acest campionat când toți jucătorii noștri au prins meciuri în prima ligă, marea majoritate nu jucase. Cu excepția lui Bic, Florea sau Martac, ceilalți nu aveau meciuri. Acest an a contat foarte mult pentru experiența lor. Străinii pe care îi avem în echipă, abia s-au acomodat pe final de campionat, acum începuseră să marcheze. Au reușit și Berisha, și Yameogo, și Ivancic să marcheze. Deci cred că abia în ultima perioadă s-au acomodat în fotbalul de la noi. Mai au ceva probleme pentru că încă nu pot să comunice cu ceilalți jucători. Și CS Mioveni are mulți jucători cu experiență, cu meciuri în Liga 1, așa cum sunt Coșereanu, Raul Costin, Balint, Herghelegiu. Sunt jucători care au jucat sezoane întregi în prima ligă și nu întâmplător au avut aceste rezultate în Liga 2 cu CS Mioveni”, a conchis  Emil Săndoi.