Săptămâna începe cu o veste tragică în România. S-a sinucis

Publicat: 13/05/2019 | 12:02
Săptămâna începe cu o veste tragică în România. S-a sinucis

Săptămâna începe cu o veste tragică în România. O sinucidere misterioasă a pus pe jar întreaga comunitate. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, cu atât mai mult cu cât bărbatul care s-a sinucis avea doar 31 de ani. Robert Agafiței, din Vaslui, s-a sinucis în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa.

Robert Agafiței era taximetrist și lucra de 4 ani. A fost descoperit spânzurat, la etajul al treilea al blocului în care locuia. Vestea sinuciderii i-a suprins pe toți cei care l-au cunoscut, fiindcă era descris drept un băiat care nu era ”niciodată trist”.

“Nu ne închipuim ce a fost în mintea lui Robert. Un bãiat vesel, cuminte, fãceam glume cu el. Nu l-am vãzut niciodatã trist. Dumnezeu sã-l ierte! Numai el stie ce l-a dus pe acest drum greu”, ne-a spus un taximetrist, care l-a cunoscut încã de când a intrat în bransã, informează vremeanoua.ro.

Robert Agafiței s-a sinucis la doar 31 de ani

”M-a șocat să aud asta”

Nici vecinii nu înțeleg ce l-a determinat pe Robert să își pună capăt zilelor, însă, din primele informații, a reieșit că ar fi vorba despre o depresie.

„Doamne, ce tragedie! Nu știam că Robert a murit. Am trecut pe lângă usa lor și am văzut lumânări aprinse, am gândit cã au o pomenire, ceva, nici prin cap să-mi treacă asta, că Robert s-a sinucis. O dramă mare, păcat de el, un băiat bun și liniștit. Pe toatã familia am cunoscut-o, au venit în acest bloc încã din 1990, deci suntem vecini de atâtia ani. M-a șocat sã aud asta”, e declarat un vecin de la etajul 4 al blocului.

Citește și...