Șapte „câini” au părăsit „haita” » Dinamo anunță noi transferuri!

Publicat: 08/08/2020 | 16:57
Șapte „câini” au părăsit „haita” » Dinamo anunță noi transferuri!

După ce s-a salvat de la retrogradare, Dinamo începe să se despartă de foarte mulți jucători, o parte dintre ei chiar fotbaliști de bază pentru formația din „Ștefan cel Mare”.


NBA-UL NE REZERVĂ 5 MECIURI ÎN DEBUTUL WEEKEND-ULUI: MAVERICKS – BUCKS, DERBY-UL NOPȚII!

Astfel, numai puțin de șapte jucători au părăsit Dinamo. Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic sunt cei șapte jucători ale căror contracte cu Dinamo au expirat și nu vor mai continua în „Ștefan cel Mare”.

„Aşa am hotărât împreună cu cei din conducere să ne despărţim de cei șapte. În locul lor trebuie să aducem alţii. Asta am vorbit cu conducerea”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Antena Sport.

Vă reamintim că Dinamo a beneficiat de schimbarea sistemului competițional, FRF luând decizia de a mări la 16 numărul echipelor în noul campionat. FRF a „înghețat” sezonul 2019-2020 al Ligii 1 cu clasamentul la zi în care Dinamo ocupa locul 7, „câinii” având însă cu cinci meciuri mai puțin disputate decât restul formațiilor.

Noul campionat al Ligii 1 va debuta pe 22 august. Din Liga a 2-a au promovat direct UTA Arad și FC Argeș urmând ca cea de-a 16-a formație care va lua startul în noul sezon al primului eșalon fotbalistic al țării să se decidă între Chindia Târgoviște, ultima clasată în play-out și CS Mioveni, formație care s-a clasat pe locul 3 în play-off-ul promovării Ligii secunde.