Săpunaru şi Tătăruşanu ratează duelul cu Olanda!

Publicat: 13/11/2017 | 11:00
Săpunaru şi Tătăruşanu ratează duelul cu Olanda!

În conferinţa de presă din această dimineaţă de la Mogoşoaia, Cosmin Contra, selecţionerul României a întărit informaţiile apărute în presă înaintea jocului de mâine seară de pe „Naţional Arena” cu Olanda. Selecţionerul a spus că forţat de accidentări dar şi de numărul mare de jucători pe care i-a chemat la această dublă cu Turica şi Olanda, va operamai multe modificări în formula de start în jocul de mâine seară cu „Portocala Mecanică”. 

„Guriţă” a spus că şansele ca jucătorii Cristi Săpunaru şi Ciprian Tătăruşanu să evolueze în testul de mâine cu Olanda sunt aproape nule, cei doi suferind accidentări la lotul naţional.

Tătăruşanu acuză dureri lombare şi se pare căî a convenit cu „Guriţă” să fie menajat pentur a nu risca o accidentare gravă şi a rata astfel duelul din week-end pe care Nantes, echipa sa de club îl va susţine cu cei de la PSG, în timp ce Săpunaru s-a accidentat în meciul cu Turcia, devenind incert pentru jocul cu „Portocala Mecanică”.                             

„Voi face câteva modificări în echipă, momentan, nu ştiu câte, dar voi încerca să menţin câţiva jucători din meciul cu Turcia. Pe parcurs, vor intra şi alţi jucători care n-au prins minute în meciul de săptămâna trecută, trebuie să-i văd şi pe ei. Indiferent de ce schimbări o să fac în echipă, sunt sigur că băieţii care vor intra vor avea aceeaşi atitudine bună, vor pune în aplicare ideile tactice pe care le-am pregătit în aceste zile şi sunt sigur că vom face un meci bun” , a declarat Cosmin Contra, selecţionerul reprezentativei României.

Cristi P.

Citește și...