Saracu’ primar bogat! Cu ce avere se lauda edilul celei mai valoroase comune din Romania!

Publicat: 29/09/2014 | 00:35
Saracu’ primar bogat! Cu ce avere se lauda edilul celei mai valoroase comune din Romania!

Cine s-ar fi gandit ca liderul celei mai bogate comunitati din Romania traieste dintr-un salariu infim si isi inchiriaza casa ca sa se descurce cu banii? Cel putin asta scrie pe hartie!

Este de notorietate faptul ca atunci cand vorbesti de comuna Certeze nu poti sa te gandesti la extravaganta, lux si opulenta cat curpinde. Cand intri in comuna nu stii pe ce parte sa te uiti mai intai. Mai ceva ca intr-un muzeu! Peste tot sunt numai constructii impresionante, cu un etaj, cu doua si chiar trei, cu mansarda de tigla ori table si fundatii si stalpi in stil “faraonic”. Sa nu vorbim de balcoane cu o arhitectura neobisnuita si garduri majoritatea din fier forjat.

Comuna Certeze este locuita numai de oseni bogati

In tot acest rai imobiliar, unde sunt numai locuitori care au conturi grase, te-ai gandi ca liderul comunitatii nu se dezice de “traditie”. Petru Ciocan, primarul din Certeze, face insa “nota discordanta” daca este sa ne luam cel putin dupa declaratia de avere. Astfel, edilul a declarat ca desi are doar… trei case, singurul venit il reprezinta salariu de 1.900 de lei.

Primarul Ciocan si sotia acestuia se iubesc ca in prima zi
Primarul Ciocan si sotia acestuia se iubesc ca in prima zi

Un primar de moda veche

Pentru ca era, totusi, prea putin, Ciocan si-a inchiriat si unul dintre apartamente pentru care obtine inca 500 de lei pe luna. Asta tinand cont de faptul ca are si o datorie de 10.000 de euro pe care trebuie s-o achite pana in 2017. Nici la categoria autoturisme nu sta mai bine. Primarul celei mai bogate comune din Romania are un model vechi de Volswagen, cumparat in urma cu 12 ani.

Comuna Certeze este locuita numai de oseni bogati

Comuna Certeze din Satu Mare a ajuns celebra pentru vilele ridicate de osenii plecati la munca in strainatate. Pe seama caselor de-aici s-au nascut numeroase legende. Inca de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, osenii plecau la munca pe cele mai grele santiere ca sa castige cat mai multi bani. Sumele obtinute cu multa truda erau investite in casele care faceau fala proprietarilor.

Citeste si Afaceristul satmarean Dan Vasile vine de doua ori pe an in casoaia de lux din Certeze. Palat locuit de femei de serviciu

(M.A.)
 

Citește și...