Sătulă să fie întrebată cu fiecare ocazie dacă are silicoane, Andreea Bănică a răbunit pe Instagram: “Nu mai pot, m-am săturat!” Care este, până la urmă, adevărul

Publicat: 29/04/2020 | 09:07

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy artiste din România. A impresionat încă de la începutul carierei cu bustul generos, iar fanii și nu numai s-au întrebat dacă nu cumva are silicoane. Sătulă să fie chestionată tot timpul pe marginea acestui subiect, vedeta a decis să lămurească situația odată pentru totdeauna.

VEZI AICI: ANDREEA BĂNICĂ ŞI-A ANULAT TOATE CONCERTELE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. CE ALTE DECIZII ESENŢIALE A LUAT

Pe Instagram, Andreea Bănică a precizat că nu și-a făcut niciodată operație de mărire a sânilor și că întrebările cu privire propriul bust o irită enorm.

Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani.

De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci, nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!”, a anunțat Andreea Bănică.

NU RATA: IMAGINE INCENDIARĂ CU ANDREEA BĂNICĂ! ARTISTA S-A POZAT ÎN CADĂ, APROAPE GOALĂ

“După cele două sarcini, sânii au rămas mai mari!”

Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ.

VEZI AICI: ȘI-A ASUMAT! CÂTE CLASE ARE, DE FAPT, ANDREEA BĂNICĂ

După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a mai precizat Andreea Bănică.

Citește și...