Scandal de amploare la UNATC! A fost vizat Florin Zamfirescu, iar politia a intervenit de urgenta!

Publicat: 29/05/2015 | 19:23

Scandal de proportii la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti. Marele actor Florin Zamfirescu a fost printre cei aflati in mijlocul evenimentelor, asta dupa ce a avut o replica la adresa unui coleg de catedra.

Celebrul actor Florin Zamfirescu s-a vazut implicat intr-un scandal de amploare care a avut loc la UNATC, acolo unde marele artist a este profesor univeristar.

Totul a inceput dupa ce un lector, Andrei Rus, a facut afirmatii, citam: „homosexuale” pe Facebook. La scurt timp, acesta a ajuns in comisia de etica a universitatii si a fost demis.

Imediat, Florin Zamfirescu a postat, la randul lui, un mesaj pe contul de socializre prin care i-a transmis colegului sau Andrei Rus ca problemele sunt de alta natura si nicidecum legate de orientarea sexuala.

Florin Zamfirescu a iesit sa vorbeasca cu contestatarii sai

Situatia i-a facut pe unii studenti, care il admirau pe Andrei Rus, sa  protesteze si sa ceara demisia lui Florin Zamfirescu. Pe de alta parte, Florin Zamfirescu a avut si el parte de sustinerea studentilor de la UNATC.

Circ intre studenti

Astfel, cele doua tabere au ajuns sa faca un adevarat circ, asta dupa ce studentii au scandat tot felul de lozinci si s-au certat intre ei, iar pentru a calma spiritele, Florin Zamfirescu a iesit in strada si a incercat sa poarte un dialog cu cei care il contestau.

Cei doi actori fac parte din distributia filmului
Cei doi actori fac parte din distributia filmului „Pozitia copilului”

Nu a durat foarte mult timp, iar la fata locului a ajuns un echipaj de politie, fortele de ordine dorind sa se asigure ca situatia nu degenereaza.

Cariera de invidiat

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti actori din Romania. De-a lungul anilor, el a interpretat numeroase roluri de succes in teatru, filme si telenovele.

Actrita il asteapta pe Zamfirescu pentru a pasi impreuna pe covorul rosu
Actrita il asteapta pe Zamfirescu pentru a pasi impreuna pe covorul rosu

 

CITESTE SI:

Tandreturi in hipermarket, marca Florin Zamfirescu. Actorul este indragostit lulea de noua iubita!

Dupa ce Florin Zamfirescu a parasit locuinta din Mogosoaia, fosta sotie si-a gasit un „inger pazitor”! Catalina Mustata nu doarme singura

(D.A.)

 

Citește și...