Scandal in Capitala! Politistii au fost chemati la o bataie, dar au gasit mai multe persoane arse cu ulei

Publicat: 07/08/2013 | 00:20
Scandal in Capitala! Politistii au fost chemati la o bataie, dar au gasit mai multe persoane arse cu ulei

Politistii bucuresteni au fost solicitati sa intervina in cazul unui barbat care era batut, insa cand au ajuns la fata locului au gasit mai multe persoane arse cu ulei.

Smurd

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratul de Situatii de Urgenta, sase persoane au fost transportate la spital in urma unui incident in Capitala. Printre acestia se aflau si doi copii , unul in varsta de doi ani, iar celalalt de cateva luni.
Oficiali din cadrul Politiei Capitalei au precizat, citati de Mediafax, ca la numarul de urgenta 112 s-a primit un apel prin care s-a semnalat ca intr-o curte de pe strada Obolului este batut un barbat. Cand au ajuns la fata locului, ei au constatat ca in curte se mai aflau inca cinci persoane arse cu ulei incins.
Din primele cercetari a reiesit ca la scurt timp dupa ce un barbat a fost agresat, o fata de 17 ani a intrat in casa si a observat pe aragaz o tigaie cu ulei care luase foc. Aceasta a luat tigaia si ar fi aruncat-o in curte, la intamplare. Uleiul incins a ranit cinci persoane, printre care s-a numarat si adolescenta.Persoanele ranite au fost transportate la spital, acolo unde le-au fost acordate ingrijiri medicale.
. (A.S.)
 

Citește și...